Anotace: bez verše
Pro ty stopy, co se naždy vryly, snad vpálily do srdce... pro ty stopy, co ušly kus cesty, než skončily... pro ty stopy, co mohou snad... jednou znovu objevit.
Pro mne smutné dílko. Hodně myšlenkové a hloubavé. ST! za obsah, pocity, myšlenky...
07.02.2009 22:58:00 | NikitaNikaT.