Píše
Tak tu jsme. Opilí životem. Trošku kofeinem...
Mlčím. A přesto.
Slova prosakují kůží na dlaních.
Dát trochu tvaru myšlenkám
a sfouknout okovy na přáních.
A píše. Protože pero, jak známo, jest silnější než nejostřejší kopí.
Bodlec kovově se směje. Ať si. Nikdy nepochopí.
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: kejtyyy, janewe
Komentáře (1)
Komentujících (1)