Nacelékolo
Anotace: ...do čeho všeho už Ti drzáci nezarývají zubiska...
Sbírka:
Zokadooka
Jakýsi králík
Drze okusuje
Měsíc
Co jako kolo
lahodného sýra
se tváří
A klidně menší a menší
si po obloze pluje
Zřejmě pranic nevadí
Nevycválané zvěři
(sytý hladovému prý těžko věří)
Je prý to psáno ve hvězdách
Že vinou jeho hladu
Za pár dní
Nenaleznu cestu na
náš práh…
Přečteno 409x
Tipy 26
Poslední tipující: Unyle Pěl, Holis, jedam, Spadlá z nebe, Roger, Michal Kvido, V.N.Losinský, Kapka, Triffid Kolbe, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)