Povídání..
Anotace: ...ze sbírky - Něžné rozhovory -
Tvé ručky vzal jsem do dlaní
a vyslovil jim uznání
za práci kterou konaly
a přesto krásné zůstaly
pak vlasy Tvé jsem pohladil
a skrze ně Ti prozradil
jak vážím si Tvých vlastností
že skromnost je Tvou předností
jak obdivuji vše co znáš
i dobro které v sobě máš
namísto vášně našich těl
se z klubka času odvíjel
dialog duší blažených
úctou a láskou spojených
Přečteno 356x
Tipy 45
Poslední tipující: raďo, BArBArKO, NikitaNikaT., poustevník Jirka, Spadlá z nebe, Pokusný králík s melounovou náplní, Holis, Pavel Bednář, Tygropes, střelkyně1, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)