Nad naší fabrikou :)
Anotace: Takové zastesknutí.Jen chvilkové:)
……………………
Nad naší fabrikou
září si půl měsíc
tak nějak nemístně...
Snad se mi vysmívá
za mé touhy a představy
pracovat někde u vody v mém kraji...
A tady?
Ve starém baráku
ve staré laborce
jedinou útěchu
dá mi Vltava pod okny...
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: Agniezka, NikitaNikaT., Kapka, Mbonita, WAYWARD, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)