Anotace: ......
Pro mne hodně citlivá a pocitová báseň. Její obsah má jistou hloubku, lehounké emoce... kéž křídla se nikdy nepolámou... ale ... otisk je nahradil... někdy bolestní, hluboký, tak vrytý...
23.01.2009 06:14:00 | NikitaNikaT.
má cosi společného s Tvou básní Malý princ, kterou jsem četl před chvílí. Máš barvitý a pestrý a překrásný způsob vyběru slov ze širokého spektra. Krásné!
21.01.2009 00:34:00 | Vladimír P.
někomu věřit... to chce hodně odvahy a já doufám, že tu odvahu budeš mít.. :) krasne napsano... je to od srdicka :)
20.01.2009 17:09:00 | stmivani.na.lepsi.casy
hovoří to jasně***st
19.01.2009 11:47:00 | rybí prdy