Anotace: První pokus o zveřejnění nějaké mé básně ... uvidíme, zda vůbec osloví někoho dalšího ... není dotažená, ale autentická ..
s nedotažeností souhlasím - rytmus opokulhává a někerý rýmy by zasloužily vyměnit - ale esi je to prvotina a o těch nedostatcích víš, je to na dobrý cestě :o)
06.10.2009 13:48:00 | hanele m.
Opravdu si myslíš, že osmnáctileté holce se čtyřicátník jeví jako stařec? To toho o životě ještě moc nevíš.
19.01.2009 13:59:00 | Jana M.
Náhodou mě to oslovilo a líbí se mi! Jsem zvědavá na další.
Vítej mezi námi, ať se Ti tu líbí. :o)
19.01.2009 12:07:00 | labuť