Možná jedna...ale co ty miliony dalších pravd ?
Nemyslím si, že je možno všechny znát.
20.01.2009 21:46:00 | spare
Četla jsem knihu o Knize knih: prý to,
co my čteme je výtah - výpisek,
pravý a cenný hlas dávno již ztich...
Bohaté jádro pokladu pravosti,
jak pleva bez zrna - už jenom ku zlosti.
Základní kredo známe každý...
od - pusťte si a všem:
jste šťastni navždy.
20.01.2009 19:02:00 | Veselý Drak
církve jsou plné nevěřících ... to už je přece dávno známe nebo ne? ...
pravověrných hledej srdcem ...
19.01.2009 12:13:00 | Romana Šamanka Ladyloba