Malý princ
Namaluj mi beránka
bez důvodu
jen proto
abych zase poznala
důvěru
přimaluju mu růžové sny
a křehkou květinu srdce
slepou dlaní
životních křižovatek
probolím únavu
nervozitu i nelaskavost
a na společné vernisáži
změním krajinu
našich rolí
a budu to já
kdo bude přijímat tebe
s rozvahou
.........................................
ach jak jsi dospělý
kéž bys namaloval alespoň
otevřeného hada
místo té ponorky
z černomodrého čekání
co končí v nedohlednu
Přečteno 337x
Tipy 34
Poslední tipující: vapiti, NikitaNikaT., Holis, Vladimír P., stmivani.na.lepsi.casy, Vlk v rouše, Jiparo, Květka Š., okapovaroura, Kapka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)