Ááá, pan Herec se slovíčky :) Zase ste mě jednou dostal
19.01.2009 20:24:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
Když jsme u těch puntíků a rudých šátků, připomnělo mi to, jak mi bybička na můj první maškarní ples ušila beruškovský křídla ze sovětský vlajky...
Ale jinyk báseň perfekt a černý puntíky maj´ něco do sebe.
19.01.2009 16:04:00 | voedor
U nás se dával černý puntík, když někdo zlobil. Ty teda musíš být číslo...:)))
19.01.2009 12:41:00 | Triffid Kolbe