o starých přátelstvích
Anotace: už se zdravime jen setrvačností, a tak počítám...
někdy musím počítat
né že bych matematiku
neměl rád
ale nic se nemá
přepínat
ani počty
i když je máš v malíku
že jedna a jedna
jsou nakonec dvě
mě zrovna nezachrání
radši bych něco
z těžších zbraní
proti kterým se
mnohem hůře brání
že by mě ještě zvali
k sobě na povídání
s tím snad ani nepočítám
ale co i počty
se můžou mýlit
Přečteno 225x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Vlk v rouše, janewe, maliska, Kristine Clary-Aldringen, Rbb, Jana M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)