Pro tvůj úsměv
Anotace: Ze sbírky Dvě tváře. Napsáno 24.11.2008.
Pro tvůj úsměv šel bych do pekla,
pro tvůj polibek bloudil bych světem.
Z planoucích hvězd v jediné větě
stvořil bych nápis, že miluju tě!
Pro tvůj dotek rval bych se s bohy,
šel bych za ďáblem a uříz mu rohy.
Pro tvůj dech šel bych do války,
pro tvoji vůni, co cítím již z dálky.
Z hlubin moří bych dones ti perly,
z nebeských výšek stáhl bych mrak.
Pro tvoje štěstí zničím sám sebe,
červenou barvou vybarvím nebe.
Tvé tělo je mým rajským plynem,
tvé rudé slunce je klidným stínem.
Pro lásku tvou šel bych na světa kraj,
tam kde se milencům sny o lásce zdaj.
Přečteno 369x
Tipy 12
Poslední tipující: Woski, Agniezka, Dejfor, Vlk v rouše, Falco, Rbb, Veronikass
Komentáře (4)
Komentujících (4)