náměsíčník
kulatá autíčka
hranaté krabice
pode mnou dálnice
jak struny kytary
sedím na zábradlí
se dvěma havrany
při svitu měsíce
jsem totiž bezbranný
šimrám je pod krkem
jenom tak v pyžamu
přemýšlím jakpak se
nazpátek dostanu...
naboso vánicí
to bude legrace
dnes přijdu namrzlý
a pozdě do práce…
Přečteno 427x
Tipy 58
Poslední tipující: jvacl, jitka.svobodova, Gabrielle, prostěholka, Anita Buchtová, NikitaNikaT., Lilly Lightová, ni.va, kulí očko, Noc17, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)