Pocity
Uprostřed všedních dní,
i za osamělých nocí,
od nebeských vrat
k branám pekelným
klopýtám,
a zase zpět.
Jsem škuner
na rozbouřeném moři
co do přístavu tichého
chtěl by spět.
Jsem hlas volajícího
na poušti,
kde hvězdné nebe
šumí do prázdna,
tepot bílé hůlky
slepce v temnotě
naděje v zoufalosti,
prosba obrazná,
která doufá,
že světlo
na konci tunelu
není jen...
přijíždějící vlak
Přečteno 373x
Tipy 31
Poslední tipující: poustevník Jirka, Iva Borecká, nrocinu Jednorožec, Taog, Holis, maranika, carodejka, sluníčko sedmitečné, Jenda P., Kapka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)