Výlet
Anotace: Napsáno 3.1.2008 před odjezdem...
Dnes je venku počasí hnusné
Chladné temné a dusné
Já však žiji krásný den
Nedívám se moc z oken
Nebudu dnes také dlouho doma
Za chvíli spěchám na nádraží
Chystám se odjet na venkov-je to príma
Cesta do jižních Čech se mi prodraží
Útraty se ale nebojím
Na co šetřit-všechno utratím
Peníze mě stejně tíží
Zbavím se jich bez obtíží
V hostinci je utratím
Zapomenu na své povinnosti
Ony neutečou
Mám jich více nežli dosti
Ony neroztečou
Jdu se věnovat své radosti
Piva tečou.
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Unyle Pěl, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)