Anotace: Kdo hledá, najde. ;-) Možná že tu nesmyslnost.
Dokud se v tom nic nenajde je to stále v pořádku. Až se v tom najde co má, bude mela... :-D Ne. Asi to rpostě má tak být. Je to laciné. Schválně.
21.01.2009 20:36:00 | andrea.milous
Možná hledám - a nenacházím. A nebo tomu vážně něco chybí. Zkouší se to tvářit vážně... vážně?
21.01.2009 16:59:00 | Gina Rocca
Možná kdybys to trochu rozpracovala...je to celkem dobrej nápad:D
19.01.2009 15:37:00 | démon zatracení