Centromerou
Nové řádky
nepopsaných knížek
splývají v dlaních
mladých "dívek"
topíš je v slzách
v studených rukou
bačkory s pyžamy
pera s černou tuší
nic netušící měsíc
slunce za úpatí skal
vzpomínky za hrázemi
přes něž nikdo neuvidí
polštáře pod stromy
pohádky ve snách
křik dětského pláče
smutné oči víly
polopropustné mandarinky
s centromerou
Poletíme za Alfrédem!
Co ty na to?
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Zamilovaná do nezamilované doby, WhiteSkull, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)