Obrana
Ale já jsem člověk a ne stroj,
čiší ze mne klid i nepokoj.
Na zamrzlé stráni
hledám odhodlání.
Jde to se mnou od desíti k pěti,
jsem jak ptáče, co se nerozletí.
K srdcovému klání
se pomalu sklání.
Nevidím svůj osud až tak bledě,
jako každý člověk bruslím na tenoučkém ledě.
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Borecká, Holis, Psavec, labuť, Bíša, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)