Smekám hlubokou poklonu za tohle skvělé dílko. Lámu se v kolenou, jak skvěla jsi si pohrál se slovy, s rýmy a vůbec s češtinou!!!
21.01.2009 13:01:00 | sluníčko sedmitečné
...někdy se stává, že život ztrácí logiku... proč ??? ...asi aby potvrdil, že vyjímky potvrzují pravidlo... :-)))
20.01.2009 13:31:00 | Lota