Nevěra
Anotace: ...spíš duševní (pokud právě spíš).
Černo-bílý úsměv mima
Ubohá života pantomima
Všichni mlčí
Každý tleská
Nikdo ani nehlesne
Pozdě, ticho!
Už stáhli korzet nevěstě
K oltáři s láskou kráčí
a černý závoj slzy smáčí
Vdávám se za osud svůj
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: 6thSun, Lilly Lightová, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)