Nad denním tiskem
Anotace: to mě napadlo po cestě do práce
Titulky ráno zuby cení
a křičí jako líté šelmy
Zakusují se s velkou chutí
však jsou zdivočelé velmi
A každý očima je hltá
to ponouká mě k pláči
Že hůř jsou na tom jiní
snad ke štěstí nám stačí
Nemusím zamést před svým prahem
A ráno? To už vůbec ne
Nechám to běžet samospádem
co věčné je, co pomine
Ty nabubřelé nicotnosti
ať křičí jak to jenom umí
To hlavní bývá mezi řádky…
Kdo rozumět chce - porozumí
Přečteno 260x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, Vlk v rouše, Duhová, vodnař, Jana M., el viento, Skalsky Pavel, Tacca, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)