MůJ PŘÍTELI
Anotace: ...několik let jsme se neviděli.
***
Jen povstaň příteli,
je čas spolu bojovat,
má láska mi bere vše.
Příteli můj i tebe.
Nemám v sobě místo,
jsem narvaný láskou,
dere se všude ven.
Udiven sám jsem tím
pocitem nádherným,
jako už před léty.
Chvíle jsme trávili,
hřešili...řešili pospolu,
holky se smály.
Ke stolu jsem já je zval,
kde to končilo,
to příteli víš ty sám.
Teď bez tebe jsem tu.
Svou ženu přitulím,
ty ji však neznáš,
dělí nás moře lán.
Tak vstávej příteli,
je čas bojovat spolu
o trochu přátelství.
Které je stále v nás.
***
Přečteno 707x
Tipy 55
Poslední tipující: PIPSQUEAK, F50.8, Holis, Veselý Drak, sophia92, Psavec, Spadlá z nebe, Bíša, jita.1965, spare, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)