Letmý závan jara
Anotace: ...už aby to bylo.
Přicházejí znenadání
moje chutě na toulání
letmý závan jara
a už nejsem stará
nohy začnou sloužit
přestanou se ploužit.
Vydávám se do kraje
hned jak sníh nám roztaje
vůně dálek dýchá
krajina dřív tichá
zpěvem ptáků zvučí
potok jaře hučí.
Tahle jarní osvěta
znovu láká do světa
moji duši toulavou.
Se sluníčkem nad hlavou
ze studánek piju
chodím, dýchám, žiju.
Přečteno 381x
Tipy 38
Poslední tipující: lady_esik, maena, Mademoiselle Drea, Agniezka, Jenda P., Quigleika, Mario de Janiero, Faileen, střelkyně1, hezule, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)