Kolize
Bambitky odjistit,
štěstí si pojistit,
požírat rozumy,
vznášet se nad zemí.
Ruce si opláchnout,
před blázny upláchnout,
své básně pochopit,
na dno se potopit.
Vyřešit záhady,
půlnoční zahrady,
vydělat peníze,
než přijde kolize...
Kolize toho, co chci,
rozpory v tom, co můžu.
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Bíša, enigman, kouzelníček, Mbonita, labuť, nejsembásník, Kapka
Komentáře (0)