Hvězda
Anotace: Spatřil jsem hvězdu...
Spatřil jsem hvězdu
po noční obloze plout
zářila štěstím a láskou
já ji chtěl obejmout
Zažít ten pocit
že můj je ten svit
Nejsem té moci
hvězdu opustit
Zmizela v dáli
a já pochopil
že o štěstí a lásce
jsem jenom snil.
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: Striptérka, Kalicka.ja, Quigleika
Komentáře (2)
Komentujících (2)