přítel
Přítel je ten,je ten kdo tě nezradí,
ten,kdo ti v těžkých situacích poradí.
Ten,kdo při tobě bude stát
i přes tvé chyby ti pomáhat.
Starosti i radosti s tebou prožívat,
každý den, se na tebe usmívat.
Přítel je s tebou i když ho nevidíš
jeho "přítomnost" ti srdce prozradí
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Zasněný básník
Komentáře (2)
Komentujících (2)