Edward Cullen
Anotace: Pro fanoušky ságy jisté Stephenie Meyerové :)
Ledový...
a přesto horký.
Zamilován...
nesprávně však.
Nebezpečný...
ne však pro ni.
Tajemný...
jako hvězda v noci,
kterou zahalily mraky.
V lese...
na jeho louce - schovává
se před sluncem.
Zářivý...
a temný přece,
ztracen v temnotě dnů svích.
Jednou však...
se objevilo - slunce,
jeho záchrana.
Prozářila...
jeho svět.
Temnota?
Tu vyhnala.
Komentáře (0)