Bludiště
Anotace: ..všichni občas zabloudíme...
Bloudím životem
Bloudím světem,
Už nesmím
Řídit se citem,
Srdcem.
Jdu dokola stále,
Ztratila jsem směr,
Tady má cesta končí
Nelze se otočit zpět.
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: Rolnička, Kapka, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)