Anotace: Neumim bez tebe žít, ale budu se to muset naučit... Báseň není nic moc, hlavně vyjádření pocitů, pro jednoho jediného člověka...Který doufám si to přečte, i když nejspíš doufám marně...
Krásné lásko...Vím jak těžké to teď máš....já jsem tady stejně jako všichni kdo tě mají rádi!
24.01.2009 17:32:00 | Devil'sWhore
pravda...jde spíš o pocity a emoce...připadá mi jako bych to psala já...zrovna teď jsem ve stejnym srabu....půlka mě chybí ale nenajdu jí pač už je jiná...od základů se měnila a měnila až k nepoznání...vlastně to už není půlka...ale loutka..o to je to smutnější....jinak krásný dílko....ať se to zlepší aspoň mězi váma=)
24.01.2009 14:13:00 | Sana.sorrow
vsechno ma svuj duvod a vsechno potrebuje svuj cas, byla jsem stejne ztracena, ale ted, normalne se zase bavime, neni to tak super jako predtim, ale jsem rada, ze se vubec bavime
21.01.2009 07:49:00 | strašidýlko-střapatý
Teres wim že je to těžký.. ae máš nás.. a já sem ti řekla..že já sem tu pro tebe vždy.. VŽDY!! :o* a je to napsaný pěkně.. je v to kus tebe..
20.01.2009 20:16:00 | r-a-d-a