Zvracím dobro...
Anotace: ...světu navzdory
Pajšl se mi kroutí ze světa...
Občas umdlévám, občas řvu - "už dost!"
Ušlapané poupě co teprv rokvétá...
...a hnije v hromadě těl, komu pro radost?
Střeva se mi obrací a srdce dobylo na chodníku...
...tak jej tedy dostihla ta malost zlodějů nové doby...
...a dcerka v den zrození plakat bude na pomníku...
...co se třeba nepostaví, kdo ví?
Tak bliju dobro kolem sebe...
...nechce se mi občas, ale musím...
a čím více jsou zhnuseni ti, co nevěří v pozemské nebe...
...tím více je těmi zvratky potřísním...
Komentáře (2)
Komentujících (2)