ChameleONA
Anotace: ....aneb co na sebe když to venku Stojí za To
Mám plnou skříň kostýmů…
Převleků na tisíc divadelních kusů,
..můžu být třeba….
Dáma s vějířem…
hrdá a povýšená princezna
Co ne a ne a nepřizná,
že touží býti blízko lúze…
Zapomenout se
Třeba s malířem
Atletka…
Běžkyně na krátké tratě
Věčně potem zalitá
Co nesundává
ani tretry ani trenky
Co nerada rozhalenky
Ta co pořád utíká…
Anebo…
„ Podáš mi, prosím, tu pušku?“
Dneska mám dobrou mušku
Jsem i slušná hajná
A tys má lovená zvěř
Tak se těš…
Můžu být ..
S brašnou instalatér
Fantasie má mnoho pater…
A když vyběhnu všechny
schody nahoru
Máš dveře na závoru…
a voda se valí škvírou
pode dveřmi ven…
Můžu být …
Nejskrytější mužský sen…
Krutá a zvrhlá domina
Co bičíkem
Tě bez lítosti spráská
Co pohladí
až to v kostech praská
Sotva připlazíš se
drápy do měkkého
zatíná….
No anebo…
Golfista
Jenž gesta ani hůl
nemá nejistá..
….Jeptiška
cudná jako poupě
až po kotníky zahalená
Která padá v pokoře
před Láskou Boží
na kolena…
…Holčička se švihadlem
…Korálky ověšená
Intelektuálka…
Zdravotní sestřička z LDN…
…Mrknu ven
z okna na nebe..
…Šmolkově modrý zlato…
Dneska to STOJÍ ZA TO
Jít prostě
za Sebe….
Přečteno 362x
Tipy 29
Poslední tipující: Faust88, Narrion, Severka, Holis, Vladimír P., Zasr. romantik, Kapka, enigman, páááááááá, labuť, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)