Anotace: nic netrvá věčně že
Četl jsem si to vlastně na tvůj popud :-) Je zvláštní,že málo slov dokáže říct mnohem více,něž některé romány. Zvláštní začít přemýšlet hned takhle po ránu . . .
22.01.2009 09:52:00 | Raverin
"...a zmizí líně
v temné špíně"... protože něco se končí a něco začíná... někdy je sen jenom pouhá vidina... Zaujal mne obsah, má jistou svou hloubku, k zamyšlení. Popravdě cítím tak nějak... nevím, jakoby bylost, uvědomění, co asik nende změnit... snad je to život sám, co s Tebou psal...
21.01.2009 06:18:00 | NikitaNikaT.