Sklenka plná vášně
Tvoje oči, jámy lvové
prozradí tvé myšlenky,
které jak zlí jazykové
ponoří mě do sklenky.
Sklenky plné tvojí vášně,
která steče do uší,
kde dozní jak kapka v kašně
která rozum přehluší.
Tvoje ruce, dvojčata
tiše kloužou po mém těle,
láska nově počatá
dělá z chtíče nepřítele.
Tvoje ústa, jemný mech,
beze spěchu mluví němá,
touha ulpí na prstech,
živá, přesto nesplněná.
Přečteno 481x
Tipy 36
Poslední tipující: jitka.svobodova, Isquieasuus, zelená víla, Violette, sei to do, Despekt, symphonicsoul, kikis, Poetický Ďábel, Karmínka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)