Anotace: Odešel mi přítel.
smutne tema, ale i smrt patri k zivotu, clovek ji vicemene nemuze ovlivnit, zbývá jen myslet na dotycneho jen v dobrem a vzpominat...
21.01.2009 08:25:00 | saddova
velmi intimní a bolestná,taky jsem zažila stejnou bolest,když mi odešel milovaný člověk..
21.01.2009 07:38:00 | Mbonita
Báseň pro mě příliš osobní, nezlze ji hodnotit. Jen smutek mnou prochází, spousta myšlenek na blízké, které "snad jednou znovu uvidím", čas je lék a čas rány zahojí, vzpomínky zůstanou, ty nám nikdá nikdo nevezme... tak se malučko usměj, Tvůj přítel byc Tě nechtěl vidět plakat... věřím, že miloval Tvůj smích, oči šťastně zářící, měl rád, Tvůj klid a spokojenost...
21.01.2009 06:09:00 | NikitaNikaT.