Anotace: ..............
Temuhle dílku se klaním, moc krásný obsah, lehoučce svůdný a smyslný :o)
21.01.2009 16:35:00 | NikitaNikaT.
já nevím - dřív se mi líbilo, jak píšeš, proto tě mám v oblíbených ale poslední dobou se mi zdá že píšeš čím dál krásnější věci :o)
21.01.2009 13:39:00 | hanele m.