Fantazie
Slzy z ranní rosy,
přinesl Ti růži kdosi...
Barva červená ukáže Ti vášeň,
kdo Tobě složí večerní báseň?
Obrázek z jarní přírody,
budem si vyprávět nevšední příhody..
Vůně z letní zahrady,
kdo zná Tvé záhady?
Sen, který zdá se Ti,
psaní, které pošťák musí donésti...
Šaty z čistého nebe,
to já maluji Tebe...
Duše ďáblem posedlá,
anděl ji pohladí, ta bolest ukrutná...
Je to snad Ideál?
Ne, to já musím jít životem dál!
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Quigleika
Komentáře (0)