Budu =) Třeba se mi to jednou povede, i kdyby to byl jen jeden člověk.. =) A děkuji, moc potěšilo. =)
29.01.2009 16:41:00 | Barpob
Z Tebe by byla i docela slušná agitátorka, moc pravdy v tom je! A lidsky napsáno! V dílech tohoto typu je umělecký dojem až druhořadý. Sedí jim odlehčenost, občas vtípek, občas dvojsmysl či slovní hříčka a jádro něco kritizující, chválící či jinak komentující. Je vidět, že bys tu na světě něčeho ráda uvítala více, ale lidi se k tomu nějak nemají.
Tak piš a piš, třeba je probudíš!
28.01.2009 01:12:00 | Špáďa