Já budu ty
Anotace: a tak si tu krásně stékám po Tvé horké tváři ....
Jsem slanou slzou plačícího deště,
pomalu stékám po Tvé horké tváři,
chci ještě alespoň o kousek dále, ještě,
kolem očí, které tak zvláštně září.
Tvé horoucí polibky toužím tiše krásti,
roztouženě steču na ty smyslné rty
a tam se rozplynu v nekonečné slasti,
stanu se Tvou součástí,.. já budu Ty!!
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Janieneka, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)