To ty !
Anotace: a je vlastně za co se omlouvat?
Odpusť mi
všechna slova,
kterými jsem tě kdy ranila.
Odpusť mi
všechno,všechno!
Ale to ty!
To ty!
Ty jsi ten kámen
okolo kterého stále v kruzích klopýtám
a tedy ulévám.
Nejprve slova
pak krev
pak i kousky života.
Nezachytitelně šťastná ...
To ty!
To ty!
Ty jsi ten ... oblázek,
který tedy i současně
odírám.
Odpusť mi všechno,
všechno!!!
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: Janieneka, démon zatracení, v.hercik
Komentáře (1)
Komentujících (1)