Bez života
Tolik mě trápí bolesti jiných
a tolik toužím pomoci jim,
nemohu pohlédnout do tváří jejich,
srdce mě nutí, pomoci musím.
Prázdné pohledy, zoufalé tváře,
zjizvená těla podlitin plná,
jakoby bez života, bez jiskry a záře,
jen srdce bijí, jinak jsou mrtvá.
Přečteno 345x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, Allainila, SvenHassel, Alasea, Kapka, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)