Krásné snění
Anotace: jsi to ty, kdo radost dává, jsi to ty, ta noční káva
Nejsi vítr ani vrána,
co si s listím z rána hrává,
jsi to ty, kdo radost dává,
jsi to ty, ta noční káva.
Napíšeš slova,
co promění svět,
víš toho mnoho,
ač netrháš květ.
Máš krásné snění,
tak ať se změní,
ve chvílích,
kdy se všechno cení.
Jsi jedna ze sta,
tak upřímná cesta,
jsi radostný smích
na všech cestách mých.
Přečteno 612x
Tipy 11
Poslední tipující: Antares, snupicek, bajli33, Holis, lucajda89, Bíša, Kapka, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)