Pro Lucinku
jediná krasná, přízračná, zlatá...
bledá jako bříza
skvostná jako blatan
srdce tvé tak tiše tluče
jako vítr když listí cuchá
v roji vos a letního puče
zem je tak chladná, tak hluchá
hluboko padá
princezna mladá
sinalou tváří
úsměv září
"Což lásko má svatá
ty hory tu z bláta
co postavil člověk
jako svůj nevděk
nevadí duši tvé?"
Dopad byl tvrdý
však bez díry sukénka
i andílek můj bez šrámu
Do té hluboké díry
motýlí lehkostí
snesla ses z davu
ruku jsi zdvihla
a mě jí podala
lásku tvou cítíl jsem
- byla veliká
a tys jí oddaná
vzlétli jsme spolu
k oblakům bílým
tam políbilas mě
a já pro tu chvíli
oddal se tvému snu
dál spolu jsme žili
a křehounké víly
společností nám byly
sluníčko si svítí
já v rukách maminky
probouzím se dnes
dál už jen vzpomínky
na kouř ze snové dýmky
na tvá křídla motýlí
Teď už ale spi - alespoň na chvíli
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: Lady Carmila, Holis, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (3)