Palačinka
Anotace: moje dnešní večeře...a láska prý prochází žaludkem.
Zabalena do sebe
v tenkém plášti z těsta.
Kolem misky s tvarohem
vedla její cesta.
O sklenici s marmeládou
na chvíli se opřela,
pak jí trochu ve svém lůně
láskyplně sevřela.
Nakonec se sladkým sněhem
zasypati nechala,
než k talířku bělostnému
chvatným krokem spěchala.
Aby probudila vášeň...
Přečteno 489x
Tipy 13
Poslední tipující: Joyo, Vlk v rouše, okapovaroura, Holis, Psavec, enigman, saddova, Mbonita, melancholik, Zdenek
Komentáře (5)
Komentujících (5)