Moc pěkná, povedená věc. A její délka jí není vůbec na škodu. Strohost a šetrnost - to je přesně to, co některým autorům chybí. Ty tyto nástroje znáš a k tomu je umíš i používat. Bravo!
04.06.2009 18:13:00 | Enygma
Moc pěkná, povedená věc. A její délka jí není vůbec na škodu. Strohost a šetrnost - to je přesně to, co některým autorům chybí. Ty tyto nástroje znáš a k tomu je umíš i používat. Bravo!
04.06.2009 18:13:00 | Enygma