na sklonku dne...
unavená rosnička
slezla ze žebříku
papoušek se zachumlal do peří
na bidýlku
a já v okovaných botách
s rozvázanými tkaničkami
ztěžka běžím
práznou dálnici
pro pěší...
cítím
grafitový prach v plicích
a zpomalující express
s alegorickými vozy
pomalovaný graffiti
míří do depa
k demontáži na reparaci...
černé lampy
přetékají světlem
turbína elektrárny
na výrobu času se roztočila
víry stoupají
osiřelým eskalátorem
sněžná sova
zasypaná mourem
v hrudi
roztáhla křídla
a jako živá pochodeň
proletěla tunelem...
ven...
Přečteno 384x
Tipy 38
Poslední tipující: Bíša, drsnosrstej kokršpaněl, střelkyně1, okapovaroura, Triffid Kolbe, Holis, Iva Borecká, Churry, labuť, Quigleika, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)