Kroutící moment...
Anotace: ...jen na moment
Krutná tyč změní se...
...v krutý bič
Krokem tím váhavým krutosti se vyhýbám...
Před skokem zoufalým krásně se usmívám...
Jak Krahujec kobaltem nebe protnuv délku mezi počátkem a koncem...
A ve spirále času nalezl jsem pomačkanou pravdu. V ten kroutící se moment je náhle vše průzračné...
Tedy upomínám se na ty kroužky a kruhy zázračné...
...že bude to co není a co dobré bylo přetrvá.
Přečteno 414x
Tipy 9
Poslední tipující: prostěholka, kikis, Holis, Mbonita, Bíša, v.hercik
Komentáře (3)
Komentujících (3)