Tý brďo,tomu říkám správnej klub hrabošů,až je mi líto,že jsme se na srazu minuli.
04.10.2005 21:04:00 | Guču
OSOBO!! tobě krááásně hrabe..nejspíš budeš muj človjek .))
taky se nechám často unášet mým druhým(hráblým íá)
navíc tamtamy donesly ledacos ze srazu .))
takže vítej f clubu .))
básenka mňamka!
03.10.2005 20:15:00 | Bean
Šuměnko...z té poslední sloky mám obzvlášť radost. :-)
Bylo fajn se vidět...
01.10.2005 20:39:00 | Popelka
Co by ti hrabalo?
Vždyť je to krásný
a takový básně jsou někdy vzácný:)
30.09.2005 15:04:00 | makretka
Jsem Manik a žlutý šátek mám,
tož věř mi holka,věř mi jen,
jsem řidič a s rychlostí se znám
a zítra se k smrti nasmějem.
A kdo že větší maník je,
to ukáže nám čas,
snad nenapadnou závěje,
bo zimní gumy nemám a zlámal bych si vaz.
30.09.2005 14:46:00 | Manik