Spi...
Spi a neotvírej oči
na tenhle škaredej svět.
Spi a nevymejšlej řeči
tak kamenný tak zlý.
Spi a přestaň přemýšlet
nebo se začni aspoň smát.
Jak teskně mluvíš, povídáš
na nebi hvězdy začínaj se smát.
Kam anděl v noci přilétá.
Co, zavolá do tmy,co?
Snad sen, lásku nebo sílu v nás.
Kam, zavolá do tmy, kam?
Snad tam co hloupost vykvétá.
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)