Oheň
Když se oheň rozhoří
a začne plát
moje duše pookřeje
my začneme se smát.
A když oheň hoří
a v dýmu stoupá sen
já ne tebe myslím
ať jsem jaká jsem.
A když oheň hasne
a všichni jdou už spát
já zhasínám plamen
kterej dobře znám
koukám do něj potají
když ve snu vidím dům
a před domem oheň
a v jeho dýmu stoupá sen
na kterej čekám den co den
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)