z čerstva...
uvnitř prastaré budovy
ve sklepení
se uvolnila omítka
a cosi odhalila
jakoby
Ty jsi vystoupila
z říše podvědomí...
ve vlhkém závoji zdiva
smíchaná z krystalů
se zrnky pigmentů
přirozeně neustrojená
presem stvořená
z kůry zemské
Krasosmutná Dáma
z hlubin nostalgie
v zářivých barvách
s kouzlem průzračné křehkosti...
restaurátor
a
Freska
propojeni
ve smyslných hrách
doteků něžností...
Přečteno 377x
Tipy 42
Poslední tipující: Bíša, drsnosrstej kokršpaněl, zvířenka, Holis, Veselý Drak, střelkyně1, okapovaroura, Triffid Kolbe, hanele m., voedor, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)